Leverantörer

GarrTool Tivoly Pro

www.garrtool.com

www.tivoly.fr

GarrTool har redan över 50 år tillverkat högklassiga pinnfräsar i solid hårdmetall och borrar. Till sortimentet hör pinnfräsar samt borrar i både tum och metriska dimmensioner. Tackvare Pertik har GarrTool blivit en av Finlands ledande solid metall märken.

Tivoly Group har en lång tradition i tillverkning av högklassiga produkter. Från och med år 2009 förenades produktlinjerna (Perfor, Ardatz och Tivoly) till en brand, som fick namnet Tivoly Pro. Till Tivoly Pros sortiment hör borrar i både solid hårdmetall och snabbstål samt fräsar och gängningsverktyg.

Magafor Eroglu Makina

www.magafor.net

www.eroglumakina.com

Pinnfräsar i snabbstål och hårdmetall, speciellt också extra små dimensioner, samt brotchar och försänkare.

Eroglu Makinas standard hållare DIN69871 och BT dornar för bearbetningscentraler. För manual maskiner DIN2080 dorn och för svarvning VDI hållare. Spännholkar samt utdragare.

Hakansson Sawblades Bohrbüchsen

www.hakansaw.com

www.bohrbuechsen.ch

Håkansson är en svensk bandsågbladfabrik. Samarbetet med Pertik har fortsatt redan under flera decennier. Sågbladen svetsas till längder enligt kundernas behov, eller levereras också som metervara om så önskas.

Pertik har samarbetat med Bohrbüchsen redan i över 40 år. Bohrbüchsen har specialiserat sig på tillverkning av borr- och styrbussningar.Canela Hartner

www.canelatools.com

www.hartner.de

Hartner Multiplex borrar med bytbara endskär. Från Hartners breda sortiment hittar man till de flesta ändamål ett passligt endskär och ett flertal borrlängder.