Tuotteet

Vakio osat

Porausholkit, ohjausholkit, reikämeistit, leikkuutyynyt, ulostyöntötapit, holkkiulostyöntäjät, ohjaustapit, lieriö- ja kartiosokat sekä lautasjouset.


Sahanterät

Kovametalli-, Bi-metal-, Silco- ja Hobby-vannesahanterät, sekä nauhaterät ja luuvannesahanterät, kone- ja käsisahanterät. Metritavarana tai liitettynä asiakkaan mittojen mukaan.


Porat ja kalvaimet

Kierukkaporat, täyskovametalliporat, vaihtoteräporat, CNC-alkureikäporat ja keskiöporat. Myös kärkiupottimet, väljennysporat sekä kone- ja käsikalvaimet, kierretapit, kierreleuat ja kierretulkit.


Pikateräs jyrsimet

1-4 leikkuiset sekä monileikkuiset suorat ja pallopäiset jyrsintapit viimeistelyyn, puoliviimeistelyyn ja rouhintaan. Useilla nousukulmilla ja pinnoituksilla aina 0,3 mm - 40 mm asti. Myös kulma-, säde-, otsa- ja kiekkojyrsimet sekä pikateräs teräaihiot.


Täyskovametalli jyrsimet

1-4 leikkuiset sekä monileikkuiset suorat ja pallopäiset täyskovametallijyrsimet viimeistelyyn ja rouhintaan. Useilla pituuksilla, nousukulmilla ja pinnoituksilla aina 0,1 mm - 32 mm asti. Myös kartio- ja sädejyrsimet, täyskovametallisauvat ja teräaihiot sekä jyrsinviilat useilla hammastuksilla.


Istukat

Työkalujen kiinnityskartiot ja holkit. Peruspitimet sorveille, työstökeskuksille ja työkappaleen kiinnitykseen.Pitimet jyrsintään ja sorvaukseen

Vaihtopalalliset jyrsinpäät, sisä- ja ulkopuoliset sorvauspitimet.Mittalaitteet

Kierretulkit, työntömitat, mikrometrit ja paikoituslaitteet koneistukseen.