Yritys

Veikko ja Maija Tikkanen perustivat Pertikin vuonna 1957 palvelemaan Suomen metalliteollisuutta. Veikon tuntemus konepajateollisuudesta sekä myyntityöstä ja vahva yrittäjähenkisyys siivittivät Pertikin vaatimattomasta alusta Suomen johtavien teollisuuden työkalumyyjien joukkoon. Vuosien varrella Pertik on liittänyt ohjelmaansa useita tuoteryhmiä ja kasvattanut kattavan tuotevalikoiman ja osaamisen tason.

Pertikin toimintaperiaatteena on tuoda maahan laadukkaita työkaluja teollisuuden tarpeisiin ja edustaa päämiehiään Suomessa.
Tavarat tuodaan tehtailta Pertikin varastoon, josta ne toimitetaan edelleen loppukäyttäjille. Nopeat toimitukset perustuvat siihen,
että Pertikin varasto toimii myös asiakasyrityksen työkaluvarastona, vapauttaen asiakkaan tilat ja resurssit sen avaintoimintoihin.

Liiketoimintamme lähtökohtana on osaava ja nopea palvelu, sekä ensiluokkaiset tuotteet. Olemme ylpeitä erinomaisesta palveluasteestamme, pystymme toimittamaan yli 90% tuotteistamme asiakkaalle jo seuraavaksi päiväksi. Olemme valikoineet edustukseemme innovatiivisia työkalun valmistajia mm. USA:sta, Ranskasta, Saksasta, Sveitsistä, Israelista ja Ruotsista. Tuotevalikoimamme koostuu lastuavista työkaluista, vakio-osista sekä sahanteristä.

Yritys